Pandispan de post cu banane - reteta simpla, de la bunica de acasa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 07:50

Marele avantaj al acestui pandispan de post e acela ca e foarte versatil, ca te lasa sa te joci cu formele si culorile si peste toate astea il poti prepara si in post.

Pentru un pandispan de post delicios si pufos incearca reteta ce urmeaza. Bananele inlocuiesc cu succes ouale si ajuta ca prajitura sa iasa moale si pufoasa.

Ingrediente:

3 banane (ar trebui sa obtii 220 grame piure de banane)

150 grame zahar

2 linguri grasime vegetala

80 ml lapte de soia

180 grame faina

¾ lingurita praf de copt

3 linguri cacao

6 linguri apa fiarta

Esenta de vanilie



Mod de preparare:
Paseaza bananele pentru a le face piure. Adauga peste ele zaharul, grasimea vegetala, laptele de soia si esenta de vanilie si amesteca bine. Pune apoi si faina, praful de copt si un praf de sare si amesteca pana cand se incorporeaza toate.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.