Cadou fantastic pentru copiii si bunica bolnava din garsoniera! Li s-a indeplinit marele vis

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2017, 10:14

Bunica bolnava care isi creste singura cei trei nepoti a avut parte de o mare bucurie. Echipa WOWbiz le-a adus copiilor pizza, mancare, dar le-a pregatit si o surpriza pe care nu o vor uita niciodata.

"Copiii nu au avut niciodata posibilitatea de a manca asa ceva. Le-ati facut cea mai mare bucurie. Nu am vazut niciodata pizza. Nici acum nu avem ce manca. Azi le-am dat mancare de cartofi si o cutie de pate. Daca nu as avea datorii, as putea sa platesc la zi", a declarat bunica celor mici.
 
"E foarte buna. Nu am mancat niciodata pizza. E foarte buna", a declarat Alex.

 

 
Batrana a strans o datorie la intretinere de 175 de milioane vechi. Un telespectator care si-a dorit sa ramana anonim le-a platit restantele uriase. Administratorul blocului a venit la batrana acasa, acolo unde locuieste cu cei trei nepoti de care are grija, si a luat banii. Barbatul a strers-o de la datornici.
 
"Au o datorie de aproximativ 175 de milioane vechi.
Este o problema. Nu este singura care are datorii. Blocul nu are apa calda, caldura, tocmai din cauza lor. Riscam sa ramanem si fara apa rece", a declarat administratorul blocului.
 
"Sa le dea Dumnezeu sanatate. Cea mai mare bucurie. M-a scapat de aceasta grija. Sper sa nu se mai intample. Acum stiu ca sunt la zi", a mai declarat bunica.
 
 
"Va multumim foarte mult pentru banii donati si sa va dea Dumnezeu sanatate", a spus Alexandru.

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro










 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.