Beren Saat, interviu de exceptie despre rolul din Kosem: "Sunt o fire prea independenta si nimic nu mi se pare mai de pret ca libertatea" Cum a ajuns actrita sa ia casting-ul pentru faimosul rol!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2020, 09:56

Actrita principala din serialul de succes "Kosem" a vorbit despre rolul pe care l-a interpretat, dar si despre relatia pe care a avut-o cu colegii din distributia productiei.

Cum ai obţinut rolul din „Kösem”?

Beren Saat: Producătorii serialului au organizat un casting şi am participat cu mari emoţii. Înainte de a urca pe scenă, mă simţeam de parcă dădeam examenul de admitere la Actorie. La foarte scurt timp după probă, am fost sunată să mi se spună că am obţinut rolul. Ce bucurie a fost pe capul meu!

De ce ţi-a plăcut atât de mult să-i dai viaţă sultanei?

Pentru că este o femeie puternică, conştientă de puterea ei de seducţie şi de efectul pe care îl are asupra

sultanului şi a celor din jur. Este înţeleaptă, „călită de viaţă”, pragmatică şi nu umblă cu jumătăţi de măsură. Mai presus de iubire, ea ştie că trebuie să se achite de sarcinile pe care le are ca sultană. Kösem prinde gustul puterii şi adoră să o folosească la modul „feminin”.


Ţi-ar fi plăcut să trăieşti în acele vremuri?

Nu mă văd trăind în acea perioadă, pentru simplul fapt că femeia era subordonată bărbatului.
Societatea în care a trăit Kösem era marcată de autoritatea masculină. Sunt o fire prea independentă şi nimic nu mi se pare mai de preţ ca libertatea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”


Cum a fost să-l ai ca partener pe Ekin Koç?

Ekin (n.r. – Sultanul Ahmet) este un actor talentat care va uimi în continuare prin calităţile sale. Este un bun coleg, atent, generos şi cu mult bun simţ. (sursa serialeturcesti.ro)

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.