Fostul sot al renumitei actrite Nurgul Yesilcay s-a insurat pentru a cincea oara! Cum a aratat mireasa si cine a fost la nunta!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iul 2022, 16:40

Cem Ozer, actualmente actor in distributia serialului "Bahar: Viata furata!" si-a luat inima-n dinti si a facut nunta pentru a cincea oara.

Cem Ozer s-a casatorit cu scenarista Pinar Dura cu care are o relatie de sase ani. La nunta actorului, au fost prezenti si colegi din serialul "Bahar:Viata furata", inclusiv producatorul Husseiyn Samson. Marele absent a fost Keremcem, iar mirele a tinut sa ii transmita la microfon un mesaj. Actrita Ahu Sungur a fost si ea prezenta si a si postat imagini d ela nunta lui Cem Ozer.

Actorul s-a casatorit cu Nurgul Yesilcay in 2004 de care ulterior a divortat.

Astfel, Cem Ozer are la activ patru mariaje esuate, iar cele mai rasunoatoare au fost cu creatoarea de moda Esin Maraşlıoğlu si cu fiica fiica maestrului de jazz Erol Pekcan, Sebla Pekcan.
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.