Celebrul antrenor canin Cesar Millan a sosit in Romania! Iata cum ne invata cel supranumit "psihologul cateilor" sa cumintim chiar si cei mai neascultatori patrupezi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mar 2017, 17:10

"Imblanzitorul de caini" face furori in lumea intreaga cu aptitudinile sale uimitoare in materie de comportament canin.

Prezent in platoul "Teo Show", Cesar Millan a mentionat un prim lucru important in ceea ce priveste imblanzirea cainilor. Acesta a dezvaluit formula magica de succes in relatia stapanului cu cainele lui: cainele are nevoie de miscare, disciplina si afectiune.

Iata ce sfaturi a oferit Cesar Millan stapanilor de patrupezi rasfatati si ce strategii ar trebui sa adopte in astfel de cazuri:

Marti, Cesar Millan isi va face aparitia in premiera, pe scena Salii Polivalenta, din Bucuresti, in spectacolul de exceptie prezentat cu succes pe marile scene europene, in cadrul turneului “Once Upon a Dog Tour”, unde gazda marelui eveniment este Daniel Nicolaina, prezentatorul rubricii “Salvam Suflete” din cadrul Stirilor Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.