Kemal se intoarce dornic sa se razbune pe Nihan! Ce se va intampla azi in "Dragoste infinita" le va da vietile tuturor peste cap! Nu rata serialul fenomen de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mar 2017, 09:22

Mana care i se intinde lui Nihan pentru a fi scoasa din apele Stramtorii Bosfor, unde era cat pe ce sa isi gaseasca sfarsitul, va darama zidul de timp cladit de ea. Amintirile ii soptesc neincetat numele iubirii, iar inima o indeamna sa ia urma lui Kemal.

Kemal soseste la Istanbul in postura de cel mai puternic rival al lui Emir Kozcuoglu. Tanarul nu poate trece peste socul revederii lui Nihan. In ciuda celor cinci ani care au trecut, rana sa este vie, iar mania este mare. Kemal ar vrea ca licitatia pentru care a venit la Istanbul sa aiba loc cat mai repede si sa se intoarca in Zonguldak.


Leyla este singura care sesizeaza dorinta ascunsa de razbunare a lui Kemal.
Aceasta il avertizeaza sa nu cumva sa faca vreo greseala.

Revenirea in Istanbul a lui Kemal provoaca o mare bucurie familiei sale, care  incearca sa mentina echilibrul delicat dintre acesta si fratele sau mai mare, Tarik. Pe de alta parte, nu trece mult si Kemal afla de relatia dintre Zeynep, sora sa si Nihan.  Acesta nu este singurul secret al surorii sale.

Intalnirea dintre Emir si Kemal are loc cu „sabiile scoase”.
In acest timp, toate temerile lui Nihan se adeveresc cand afla de sosirea lui Kemal la Istanbul. De fiecare data cand Nihan si Kemal se vor privi in ochi, un nou nod al dragostei lor infinite se leaga.

Nu ratati un nou episod din „Dragoste infinita”, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D.