Minodora a aratat, in premiera, imagini de la nunta sa! Iata ce rochie a purtat artista la cel mai important eveniment din viata ei, la care i-a avut drept nasi pe Adrian Minune si sotia sa! Imaginile care te vor lasa cu gura cascata!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2017, 09:58

Cantareata a avut o nunta cu multi invitati, insa a fost o mireasa simpla, nu si-a dorit o nunta extravaganta.

Minodora a acceptat cu greu sa faca publice imaginile de la nunta ei. La cununia civila a purtat o tinuta simpla, insa la cea religioasa a ales o rochie tip printesa.

 
Anul 2009 a fost un an mare pentru Minodora si Liviu, cei doi sau casatorit in luna noiembrie. Adi Minune si Cati, sotia lui, au fost nasii celor doi. La starea civila, Minodora a fost o mireasa atipica, a purtat o pereche de pantaloni si un sacou.

Minodora s-a luptat cu kilogramele in plus toata viata ei, chiar si la nunta a fost o mireasa voluptoasa, insa, chiar si asa, a aratat senzational.

 
Acum, kilogramele in plus nu mai sunt o problema pentru ea. Minodora si-a facut operatie de micsorare a stomacului si se "topeste" pe zi ce trece.
"Mi-am facut operatia de micsorare de stomac. Am un stomac de 100 ml.
Doctorii au zis ca pot ajunge pana la 60 de kilograme.
Acum am 86 kilograme. In ianuarie am facut operatia. Am slabit 12 kiloghrame pana acum. Trebuie sa mananci foarte incet. Te si saturi in acest fel", a declarat Minodora.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.