Vrei să joci la pariuri online? Descarcă acum gratuit ghidul pentru 2017

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 mar 2017, 10:47

Vrei să începi să joci la pariuri online? Descarcă acum GHID 2017 PARIURI ONLINE şi învaţă tot ce trebuie să ştii pentru a deveni în scurt timp un parior iscusit!

Cădar Marius, fondatorul comunităţii pariorilor din România, PariuriX.com, a publicat o carte electronică dedicată tuturor celor care vor să parieze online în 2017, care explică în detaliu toate avantajele pe care le oferă pariurile pe internet, un ghid complet despre plasarea primului pariu online – de la deschiderea contului şi până la retragerea câştigurilor – tot ce trebuie să ştii din legislaţie cu privire la practicarea jocurilor de noroc online, soluţii pentru situaţii şi probleme care sunt des întâmpinate de pariori şi o colecţie de sfaturi utile, care pot transforma chiar şi un începător într-un câştigător!

Utilizatorii care descarcă GHID 2017 PARIURI ONLINE vor găsi link-uri în finalul publicaţiei către alte 2 cărţi în format electronic dedicate pariurilor sportive online, şi anume: CELE MAI BUNE STRATEGII DE PARIURI şi CUM ANALIZĂM UN MECI ÎN MOD CORECT PENTRU A CÂŞTIGA LA PARIURI?

Zeci de mii de pariori au descărcat ghidul şi pentru a afla case sunt agenţiile de pariuri online recomandate de Cădar Marius, la care românii pot paria 100% legal şi fără

nici un fel de risc!

Spre exemplu, specialistul recomandă o casă de pariuri online care oferă nu mai puţin de 4 platforme de joc licenţiate definitiv, şi anume: pariuri sportive, bingo, poker şi jocuri de cazinou virtual şi live, cu dealeri umani. Citeşte aici mai multe despre această agenţie care facilitează şi jocul ultra-rapid la pieţele de pariuri live.

Cădar Marius apreciază şi una dintre primele case de pariuri lansate în mediul online, încă din 1997.

Este vorba despre un operator care s-a relansat complet, în sensul că oferă o interfaţă modernă şi că şi-a mărit substanţial cotele şi şi-a lărgit oferta de pariuri în general. Vrei să joci gratis un fel de pronosport şi să ai ocazia să pui mâna pe câştiguri de până la 65.000 RON? Găseşti mai multe detalii aici.

Apropo, ai auzit de operatorul care introduce zilnic în ofertă meciuri de fotbal, tenis, baschet şi volei, care primesc cotele maxime posibile pentru linia 1X2? Culmea este că tot această agenţie propune şi

aplicaţia pentru iOs prin care se pot plasa pariuri prin comandă vocală, ştiai? Vezi recenzia specialiştilor.

Nu-mi spune că nu ai încercat niciodată platforma de Betting Exchange cea mai cunoscută din lume! Operatorul care o pune la dispoziţia milioanelor de pariori din întreaga lume această platformă este licenţiat definitiv şi în România. Vezi aici despre ce e vorba.

Mai este şi acea agenţie care figurează pe spatele celei mai titrate echipe de fotbal din istoria Ligii 1.

Pe lângă faptul că oferă peste 250 de jocuri de cazinou, pariuri pe sporturi virtuale, curse de cai, eSports şi aşa mai departe, această casă de pariuri online îşi surprinde utilizatorii săptămânal cu oferte deosebite!

Totuşi, dacă vrei să vezi care sunt agenţiile de pariuri sportive online la care joacă fondatorul comunităţii PariuriX.com, Marius Cădar, vizitează acest link: https://pariurix.com/agentii