Burak Ozcivit si Meryem Uzerli, vizita fastuoasa in Dubai! Iata care a fost motivul calatoriei lor in lumea araba si ce suma fabuloasa au primit din partea organizatorilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2017, 13:02

Actorii turci au devenit cunoscuti si extrem de indragiti in emiratele arabe dupa difuzarea serialului fenomen "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii".

Celebrii actori Meryem Uzerli si Burak Ozcivit au ajuns in Dubai, in toamna anului trecut, cu ocazia deschiderii expozitiei dedicata Secolului Magnific al Imperiului Otoman, ce a fost surprins in serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii", a carui difuzare a avut un mare succes in lumea araba.

In cadrul grandiosului eveniment au fost expuse reusitele sculpturi din ceara ale celebrelor personaje istorice, care au facut deliciul publicului datorita asemanarii izbitoare.

Conform presei din Turcia, se pare ca acestia au primit pentru prezenta in cadrul deschiderii expozitiei niste onorarii fabuloase. S-a speculat ca Burak Ozcivit a primit 450000 de dolari, iar frumoasa actrita Meryem Uzerli ar fi incasat suma de 300000 dolari.

Cei doi faimosi actori au fost intampinati cu mare fast atat la deschiderea oficiala a expozitiei dedicata "Secolului Magnific al Imperiului Otoman", care a avut loc in incinta renumitului centru comercial Dubai "City Walk", cat si la receptia care a avut loc in aceeasi

zi.

Meryem Uzerli a stralucit intr-o rochie rosie mulata, care i-a subliniat silueta perfecta si i-a pus in evidenta formele sexy, pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei pretiosi si a ales o coafura simpla. Rochia rosie cu paiete a facut-o pe frumoasa actrita sa para parca desprinsa din perioada de aur au Imperiului Otoman, iar aparitia sa la bratul sarmantului actor Burak Ozcivit a atras toate privirile.

Cei doi actori au fost adulati de publicul prezent in cadrul expozitiei si au dupa incheierea evenimentului au fost asaltati de mii de mesaje si au primit sute de like-uri pentru imaginile postate pe conturile lor de socializare.

Sarmantul actor poate fi urmarit in rolul lui Kemal, in serialul "Dragoste infinita", difuzat de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D.