Gaseau mereu gandaci langa patutul bebelusului lor si nu intelegeau de ce, asa ca intr-o zi s-au gandit sa il desfaca. Cand au dat captuseala la o parte si au vazut ce era acolo, li s-a facut rau! "Doamne, adica asta a stat sub copilul meu tot timpul pana

Autor: B.M.
Actualizat: 23 mar 2017, 12:54

Doi tineri din Marea Britanie, deveniti recent parinti, au avut parte de o experienta pe care, cu siguranta, nu o vor uita prea curand.

Totul a inceput dupa ce Rachel si Adam au observat ca, timp de mai multe zile la rand, spatiul de langa patutul fiului lor era invadat de niste insecte asemanatoare cu furnicile.

La inceput au crezut ca au o problema cu casa, asa ca au facut o dezinsectie generala, insa nu au scapat de ciudatul fenomen. Ulterior s-au gandit sa desfaca patutul in care dormea cel mic.

Cand au dat captuseala la o parte, au avut un soc! Aceasta era infestata de acele vietati, care misunau in ea intr-un numar foarte mare.

"Nu ne-a venit sa credem cand am vazut ce era acolo. Patutul a fost luat de nou, cum este posibil asa ceva? Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca micutul ar fi fost muscat de aceste vietati", a spus mama baiatului.

Parintii au facut plangere la magazin si sunt hotarati sa dea unitatea in judecata pentru neplacerile de care au avut parte.

 

Taguri: