In urma unei operatii gresite, femeia s-a trezit ca vaginul ei are "dinti" si ii musca "barbatia" sotului! Cand doctorii si-au dat in sfarsit seama ce e in neregula cu ea, a fost SOCATA sa afle ce avea in ea

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 mar 2017, 12:47

In urma operatiei esuate, femeia, in varsta de 50 de ani, s-a ales cu un vagin "ucigas", care i-a "muscat" organul sexual al partenerului. Dupa 6 luni, acesta i-a dat papucii.

Theresa Bartman, mama cu un copil, suferea de incontinenta urinara de cand a nascut si, pentru a o corecta, doctorii i-au propus o operatie de ridicare a vezicii urinare. Interventia chirurgicala presupunea folosirea unei plase de plastic pentru ridicarea vezicii urinare care se lasase, insa plasa respectiva a fost fixata prea jos si, in timp, i-a erodat peretele vaginal si aproape ca i-a retezat "barbatia" partenerului ei.

 

A refuzat contactele intime dupa acest incident si, dupa sase luni, barbatul a parasit-o. Starea ei de sanatate a continuat sa se deterioreze in anii ce au urmat, insa medicii i-au pus mai multe diagnostice gresite, niciunul legat de plasa care ii sustinea vezica.

 

De abia dupa sapte ani, cand un lichid verde a inceput sa ii curga din vagin, cu un miros neplacut, un examen mai amanuntit a scos la iveala faptul ca plasa respectiva isi croise drum prin organul femeii si ii provocase un abces ce se infectase.

 

A fost operata de urgenta pentru indepartarea plasei si, in urma interventiei chirurgicale si-a pierdut complet controlul asupra urinarii iar vaginul si-a pierdut integral sensibilitatea.

 

Taguri: