Raluca Badulescu spune tot despre nunta secreta! “In noaptea nuntii am dormit lemn!" "A doua zi am primit sute de telefoane, prietenii nostri credeau ca au ratat petrecerea, masa si dansul”. Afla de ce a decis jurata de la “Bravo, ai stil!” sa mearga la a

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:22

Weekendul care a trecut, Raluca Badulescu s-a cununat religios. Jurata de la “Bravo, ai stil!”, show-ul momentului difuzat zilnic de la Kanal D, a facut astfel o miscare neasteptata si a mers la altar alaturi de sotul sau, cu doua sapatamani inaintea datei anuntate si stabilite oficial pentru acest eveniment.

“21 august este ziua in care s-au cununat si nasii nostri, in urma cu 5 ani.
De acum inainte vom avea aniversarea in aceeasi zi. Ei s-au ocupat si de pregatiri. Eu am purtat o rochie de la Marie Ollie, buchetul meu si al nasei, dar si lumanarile de cununie au fost realizate de Purple Flowers, iar dupa biserica am plecat la Bontone, unde am degustat meniul de nunta. In noaptea nuntii mele am dormit lemn, asta am facut. A doua zi, atat eu, cat si Florin (n.r:
afaceristul Florin Stamin, sotul vedetei de la Kanal D) aveam o perioada incarcata. Florin redeschidea restaurantul nostru, iar eu, a doua zi, aveam filmari la “Bravo, ai stil!” si trebuia sa fiu odihnita. O sa aveam timp sa petrecem, si inca in stil mare, pe 4 septembrie”, ne-a declarat Raluca Badulescu. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: