"E ca un copil a carui mama a uitat sa ii puna pampersii!" Doua concurente au desfiintat tinuta Andreei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:24

Andreea a vrut sa adopte in aceasta editie la "Bravo, ai stil!" un look relaxat, sport casual pentru ca intentioneaza sa mearga la un meci de baschet.

Insa, se pare, ca a gafat din punctul de vedere al celorlalte concurente care nu s-au putut abtine si i-au desfiintat tinuta. Cristina Mihaela a fost cea care a ssesizat ca nici daca scoate tricoul din pantalonii scurti nu ii sta mai bine:"E ca un copil al carui mama a uitat sa ii puna pampersii! Lsa-o sa-l tina asa. Alina ii sugerase sa scoata tricoul din pantaloni pentru ca, asa, se creeaza mai mult mister daca ii are sanu pe ea: "Daca mai vad un tricou in pantaloni, nu stiu ce fac!"

Nici in fata juriului Andreea nu a reusit sa faca o figura buna deoarece toti juratii au fost de parere ca ea nu are stil in aceasta editie, iar tinuta ei a fost una previzibila si mai ales a venit cu adidasul murdar in ciudata faptului ca si-a criticat colega ca a venit cu tenesii uzati.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: