Iulia Albu, gest unic in emisiunea "Bravo, ai stil!" Ce i-a facut Cristinei cand i-a vazut tinuta cu elemente imprumutate de la mama ei: "Macar incerci si iesi din zona ta!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:25

Iulia Albu a apreciat curajul Cristinei de a iesi din zona ei de confort.

Daca primele aparitii ale concurentei au fost dezastruoase conform remarcilor juratilor, iata ca ea reuseste din ce in ce mai mult sa isi schimbe stilul in bine. De data aceasta, Cristina a impresionat-o pe Iulia incat s-a ridicat d ela masa juratilor si i-a oferit o lectie de stil in platoul emisiunii.

Fashion editorul i-a imprumutat perechea ei de ochelari foarte scumpi, i-a aranjat mantoul intr-o mainera cat mai deosebita, maneca camasii si i-a scos lantul de la gat.

Cu aceast nou look, Cristina parea desprinsa de pe podiumurile de moda! Iar Iulia a fost foarte multumita de opera sa subliniind ca: "As vrea sa intelegi ca o tinuta poate fi schimbata fundamental doar prin styling, elementele vestimentare sunt ale tale, intr-adevar!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: