Larisa, cu ochii in lacrimi in timpul prestatiei de pe scena "Bravo, ai stil!" Raluca Badulescu a intrebat-o daca lacrimile ei sunt reale: "Am auzit ca ai fi avut niste discutii cu iubitul!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:27

Larisa este una dintre preferatele Ralucai Badulescu. Tanara s-a ridicat si de aceasta data la inaltimea asteptarilor si a fost apreciata de juriul "Bravo, ai stil" intocmai in frunte cu Corina.

Daca Iulia Albu a observat mici detalii care a diferentiat-o pe Larisa de Cristina care si-au ales acelasi idol, pe Beyonce, iar cea din urma fiind preferata fashion editorului pentru ca a stiut sa exploateze mai bine tinuta vestimentara, Larisa a obtinut din partea Ralucai cea mai mare apreciere: "Larisa, tu esti frumoasa ca de obicei, esti superba din toate unghiurile. Dar ce e cu machiajul, ce sunt acele lacrimi? Sunt cumva reale? Mi-a soptit o pasarica ca ai fi avut discutii cu iubitul.

Esti singura sau a venit cu tine? Care e povestea? Avem vreuna in desfasurare?" Uite ce raspuns a dat concurenta si ce note a primit din partea juriului!

 

Taguri: