"N-aveti imaginatie deloc, acea motofloaca supradimensionata sub forma de cozonac in capul tau..." Maurice Munteanu si-a iesit din fire cand a vazut-o cum s-a prezentat!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:27

Cea care l-a scos din sarite pe Maurice Munteanu cu tinuta din aceasta editie a emisiunii "Bravo, ai stil!" a fost insasi febletea lui, Andra.

Fashion editorul a remarcat tinuta mult prea batranicioasa si banala a concurentei care nu a dat dovada de niciun fel de imaginatie: "Eu as vrea sa stiu cum o sa te joci cu nepotelul! Ce fel de joc ai pune in practica? In cazul de fata de ce jucarii te-ai lega? Draga, dar nu aveti imaginatie deloc! Acea motofloaca supradimensionata sub forma de cozonac din cap te anuleaza cumva, iar topul acela cu o intentie creativa, lasa-l nevazut!"

Iulia Albu a fost si ea de aceeasi parere si i-a desfiintat tinuta Andrei incepand cu pantofii si pana la tricoul de sub jacheta: "Arati ca o vanzatoare de la Obor de acum 20 de ani! Geanta este o monstruozitate!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: