Primele replici acide intre Iulia Albu si Silvia: "Deocamdata tu esti Silvia, o concurenta intre celelalte si eu Iulia Albu si din "creatoza" nu o sa poti iesi prea curand!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:28

Silvia incearca sa ii aduca argumente Iuliei Albu ca se inseala in ce priveste incapacitatea ei de a-si gandi o tinuta dupa cum crede ca face fashion editorul in ce o priveste: "Eu sunt Silvia Popescu, ma stie toata lumea! Iulia, chiar imi cer scuze, nu sunt feminina, nu imi iese. Am incercat, dar nu e stilul meu!" Ai dreptate, e parerea ta si ti-o respect, insa ca sa spui despre mine lucruri si sa faci acelasi lucru ca si mine mi se pare irelevant."

Replicile Iuliei nu a intarziat si i-a explicat Silviei ca are, in primul rand, o atitudine extrem de urata fata de un membru al juriului: "Acest exercitiu cu camasi nu e nimic original. Vrei sa te plasezi intr-un context care nu iti apartine si nu mai folosi termeni precum creatoare pentru ca tu din "creatoza" n-o sa iesi! In continuare, mie nu imi arati nimic. Stii ca ai o preche de ochelari Dior si o pereche de sandale de la un anumit brand si usor usor o iei pe urmele Danielei? Ai grija, sa nu sfarsesti ca Daniela!

Eu nu cred ca ai cum sa comentezi fata de celelelate concurente pentru ca sunteti toate egale." Vezi intreaga discutie aprinsa intre cele doua in video de mai jos!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: