Cristina, luata la rost de juratii "Bravo, ai stil!": "Cum e posibil ca in stadiul atat de avansat al show-ului sa te prezinti in halul asta, cu perdelele pe tine!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:28

Raluca Badulescu a fost prima care a criticat aspru tinuta Cristinei si a spus ca este inadmisibil ca o concurenta sa se prezinte in acest hal in competitie.

Juratul "Bravo, ai stil!" a fost pur si simplu intrigat de prezenta Cristinei din aceasta seara si modul cum si-a ales tinuta pentru a merge la teatru: "Cum poti sa te prezinti intr-o faza atat de avansata a concursului pentru 100 000 de lei si o cariera in televiziune cu aceasta rochie? Si nu e numai in ce te priveste, sunt mai multe concurente in aceasta situatie. Cum ati venit imbracate in perdele? Unde ajungem in halul asta? E jale, nu am justificari!"

Maurice Munteanu i-a explicat de ce tinuta Cristinei e foarte provinciala: "Nu am nimic cu provincia, insa cand vorbim de stil sau despre o competitie, as aprecia sa nu mixez cercei cu clutch-ul in asa fel incat sa cred ca tu ai facut combinatie set. E ok sa faci asta, dar nu tipul asta. Nu sunt de acord ca sa fii overloaded la teatru, ori tu acum faci un botezo-revelion intr-un foaier in car emajoritatea vor fi imbracati in jeans."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: