"Eu vreau sa plec acasa acum, nu aveti cum sa ne luati la misto!" Reactia Ralucai Badulescu dupa ce a vazut-o pe Andreea

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:28

Raluca Badulescu nu a avut cuvinte sa se exprime atunci cand a vazut-o pe Andreea cum s-a imbracat pentru aceasta editie a show-ului "Bravo, ai stil!"

Juratul  "Bravo, ai stil!" si-a iesit din minti atunci a vazut outfit-ul Andreei: Adica tu te-ai trezit dimineata nostalgica, vii cu povesti din astea siropoase si iti trantesti pe tine un halat si o imitatie de espadrilo-sandale de nu stiu ce sunt alea in picioare, niste pantaloni si mai ales coafura. Nu te-ai coafat. Spuneti-ne ca nu va intereseaza si nu va mai deranjam!

Nu am ce sa comentez la aceasta tinuta, a spus si Iulia Albu.

"Daca ai fi copilul meu si te-ai fi imbracat asa, ti-as fi zis: mama, ce iti fac aia la "Bravo, ai stil" acolo! Vezi, ai grija, ca daca o tii in ritmul asta, o sa ii revezi foarte repede pe parintii tai!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: