Avand in vedere tematica evenimentului, nu ti se pare nesimtit din partea ta sa vii asa? Mi se pare stupid, doua x-uri pe ochi, m-ai spart!" Silvia, protest prin tinuta si machiaj in fata Iuliei? Cum a comentat fashion editorul pozitia concurentei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:28

Desi multe dintre concurentele de la "Bravo, ai stil!" au catalogat tinuta Silviei drept una demn de un spital de nebuni, Ralucai Badulescu si lui Maurice Munteanu li s-a parut foarte buna.

In special, cei doi jurati au apreciat rochia si papucii Silviei. Nu acelasi lucru a spus si Iulia Albu care are un conflict deschis cu Silvia: "Tu ai idee cati ani sunt necesari ca acel rucsac din plastic sa se degradeze? Avand in vedere tematica evenimentului, nu ti se pare nesimtit din partea ta? Cum adica plastic eco. Poate vrei sa zici biodegradabil. Acel rucsac nu e biodebrababil? Stii care e problema cu tine? Tu nu intelegi faptulc a nu ai venit aici sa pozezzi intr-un mare manechin international pentru ca nu este cazul.

Ai tot felul de costumatii pe care nu le simti, nu esti vreun fashion blogger, dar vrei sa aduni niste elemente care vrei sa fie interesante. Mi se pare stupid, machiaj avantgardist, doua x-uri pe ochi. Dar tie, deocamdata, iti place sa costumezi!"

 

Taguri: