"Frumoasa esti, mamica!" Raluca Badulescu a avut numai cuvinte de lauda pentru Cristina, cea care si-a asumat rolul de a o imita

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:29

Cristina a primit din partea juratei provocarea de a o imita in gala in care a trebuit sa imite o vedeta de care nu ii place.

Cristina a intrat in scena purtand o rochie sclipitoare, cu o crapatura adanca ce ii evidentia picioarele lungi si purtand un sacou rosu aprins. Imediat, a defilat prin fata juratilor si, cand a ajuns in dreptul Ralucai Badulescu a intrebat-o, ironic "Mamica, ce cauti pe scaunul meu? Te rog eu, pana termin aici parada modei tu sa eliberezi, ca am o gramada de treaba in seara asta!"

Atitudinea ei a fost pe placul Ralucai, care nu a mai contenit cu complimentele.

"Mor dupa ea", a spus jurata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Aparitia Cristinei i-a incantat si pe jurati, reusind sa obtina doua note de 5 si doua de 4, din partea Iuliei Albu si a Ronei Hartner, invitata speciala a galei. Iata cum a decurs jurizarea:

 

Taguri: