Silvia a aceptat provocarea! A imitat-o pe Iulia Albu in gala in care trebuia sa imite o vedeta de care nu ii place! Uite cum a reactionat fashion-editorul cand a vazut-o

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:29

"Imi vine sa fug doar cand ma gandesc", a spus Ilinca Vandici inainte de a o introduce in platou pe Silvia.

Imbracata cu un kimono multicolor, desculta si cu parul ornat cu papusi de plastic, dezbracate si un trandafir mare, rosu, Silvia a defilat prin fata Iuliei Albu si a celorlalti jurati imitand gesturile care au facut-o celebra pe Iulia:

"Iti permiti orice, vii si cu picioarele goale, poti sa vii si cu noroi pana la genunchi, namol direct de la Techirghiol", a laudat-o Rona Hartner, in timp Maurice Munteanu i-a spus "Vrei sa ne sugerezi ca Iulia Albu, colega noastra de platou, are prieteni imaginari.

 Cu alte cuvinte, ai trimis-o direct la barza mica!":

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Iulia Albu si-a luat jurizarea in serios si i-a atras atentia Silviei ca nu stie la ce revista a lucrat. "Vreau sa-ti explic, draga mea Silvia, pentru ca tu nu esti Iulia Albu, pentru ca Iulia Albu nu face niciodata cum ai facut tu...", i-a spus jurata, criticandu-i gesturile gresite:

 

Taguri: