"Este o tinuta de pitipoanca care merge la o intalnire cu alta pitipoanca. Este una tampa!" Juratii "Bravo, ai stil!" au desfiintat tinuta unei concurente

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:29

Andreea a crezut ca a reusit sa compuna o tinuta care sa ii aduca stelute din partea juratilor, insa nu a avut prea mult noroc.

Juratii "Bravo, ai stil" au desfiintat tinuta Andreei si prima care i-a spus ca nu este una potrivita pentru o intalnire cu fostii coelgi de generala a fost Iulia Albu. Fashion editorul a remarcat cizmele care nu sunt deloc ceea ce trebuie pentru o astfel de intalnire, apoi a continuat cu vesta Andreei:" Nu vad de ce te-ai duce la o intalnire cu fostii colegi imbracata asa. E o tinuta de pitipoanca care merge la o intalnire cu alte pitipoance.

Acela nu este un trench coat, este o vesta!

Maurice Munteanu a fost si mai dur si i-a catalogat tinuta drept una tampa pentru ca in opinia lui nu poate fi nici pozitiva, nici negativa. "Este una tampa. Nu e. E plata!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: