Iulia Albu a pus-o la punct pe Cristina Mihaela! Jurata "Bravo, ai stil!" nu a fost niciodata mai dura: "Sa nu uitam de unde ai plecat. Nu mai comenta ca ma obosesti! Stii pe cine ar arata bine acest batic?" Concurenta a primit numai critici negative din

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:29

Cristina Mihaela pare ca si-a luat liber o vreme, cel putin aceasta este impresia pe care o lasa juratilor in editia de astazi “Bravo, ai stil!”. si-a ales o tema solara, relaxanta – merge intr-un orasel din Italia pentru a lua cina cu o prietena.

Juratii se declara din primul moment dezamagiti de alegerea ei vestimentara. Mai mult, Cristina-Mihaela primeste un trofeu ironic din partea Iuliei Albu: “stiuletele de Aur”.
“Inainte de a-ti analiza tinuta, vreau sa te intreb daca iti mai amintesti cand aplicai pentru un job de "vecina" intr-o anumita emisiune? Tinuta ta, pe altcineva, ar fi fost una corecta. Pe tine nu functioneaza! Acest batic ar arata bine pe bunica mea, pe strabunica mea, femei cu stil care stiau sa poarte un batic.

Pentru ca tu iti doresti foarte mult o cariera in televiziune, deocamdata acesta este microfonul pe care il meriti in aceasta zi”, spune Iulia Albu, facand referire la “trofeul” primit de concurenta.

In timp ce se indrepta catre concurenta pentru a-i inmana stiuletele, Raluca Badulescu critica atitudinea adoptata de fata. “Pentru ca se apropie Festivalul de Toamna, avem un stiulete pentru tine. Treaba cu baticul nu este deloc potrivita.

Pentru ca v-ati certat ca la piata (n.r. conflictul intre concurente), il puteti imparti intre voi”, spune jurata de la “Bravo, ai stil!”

 

Taguri: