"Te inseli daca tu crezi ca avand o geanta de brand, vei compune o tinuta buna!" Silvia a fost pusa sa arunce geanta Chanel. Uite ce a facut, in schimb, concurenta!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:29

Concurenta a venit in fata juratilor cu o geanta de brand atunci cand si-a compus tinuta, lucru care a intrigat-o pe Iulia Albu.

Fashion editorul si-a inceput demontarea tinutei Silviei printr-un citat spus chiar de concurenta in urma cu cateva editii "Bravo, ai stil!" "La un moment dat pe parcursul acestei emisiuni ai spus ca daca, as avea bani sa imi cumpr toate lucrurile de brand, as putea sa va arat si altceva. Din acest motiv, arunci geanta. Nu este corect si normal sa crezi ca daca ai un accesoriu de brand, vei avea si o tinuta buna.

Nu despre asta este vorba,  te rog sa o arunci. Ori este a ta, ori ai imprumutat-o, insa nu este suficient sa porti o geanta de brand si sa iei un "Bravo, ai stil!" Nu iti poti argumenta tinuta fara geanta. Nu e nimic gresit, insa mi se pare ca ne sfidezi."

Cu toate acestea, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au fost impresionti de stilul vestimentar al Silviei si i-au dat fiecare cate doua stelute.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: