Cum a surprins-o Andreea Mantea pe Larisa cand a aflat ca nu ii place cum se imbraca vedeta Kanal D! Concurenta nu se astepta ca prezentatoarea TV sa ii faca una ca asta de fata cu juratii "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:30

Larisa nu se astepta ca in platoul "Bravo, ai stil!" sa vina chiar Andreea Mantea, cea despre care a spus ca nu i-ar imprumuta niciodata stilul vestimentar.

Andreea Mantea a venit special pentru Larisa si spre umirea concurentei, cand se astepta mai putin, vedeta i-a spus "Bravo, nu ai stil!" Stai sa mi se faca si mie rau. Ce ma fac daca imi iei locul? Ce e cu pantofii aia? Cand am purtat eu asa ceva? Tie nu iti place de mine? Si eu am vrut sa iti fac o surpriza! Pentru ce m-am pregatit eu? Mi se face rau. 

Nu ne mai intalnim ca imi ia locul? Iti dai seama. Este prea de tot, Iulia salveaza-ma."

Cand a vazut ca Andreea chiar are nevoie de ajutor pentru ca o alta fata tanara si frumoasa i-ar putea lua locul bunei sale prietene, Iulia Albu a venit si i-a daruit prezentatoarei WOWbiz coroana ei. Surprinsa in  mod placut, Andreea a vrut sa stie daca este din aur de 24 de karate.

Am vrut sa stralucesc pentru tine, Iulia. Cand a vazut-o cum este imbracata, fashion editorul i-a spus ca iar arata ca un glob de Craciun, moment in care Andreea i-a spus ca a spart toate globurile si le-a pus pe ea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Pentru ca a atacat-o, Andreea a criticat la randul ei tinuta Iuliei: “Doamne, asta este moarta sau vie? Si la ochi ce ai patit, draga? Dar coroana aia de unde ai luat-o? Ai rupt vreo creanga uscata sau ce? Auzi, dar nu iti este cald in puloverul asta?”

 

Taguri: