Mai ceva ca in arena: Iulia Albu versus Cristina-Mihaela! "Tu te ocupi cu zoologia pe aici!" Vedeti schimbul dur de replici, azi, la "Bravo, ai stil", de la 17.00, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:30

Un nou schimb de replici taioase porneste intre Iulia Albu si Cristina-Mihaela. In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, criticul de moda dezaproba alegerea vestimentara facuta de concurenta, cu argumentele de rigoare.

Tema aleasa de concurenta: participa la un eveniment cultural la Ambasada Spaniei in Romania, imbracand un port specific de toreador, reinventat.

Incoltita, Cristina-Mihaela simte nevoia de a riposta atunci cand juratul ii spune ca tinutei de toreador pe care o poarta ii lipseste un “taur, un bou”.

“Poti sa mi-l imprumuti tu, pentru ca te ocupi cu zoologia pe aici!”, spune transant concurenta Iuliei Albu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Replica juratului o lasa pe Cristina-Mihaela fara cuvinte: “Eu am un cocos, dar are niste cerinte speciale de la gainile lui, nu ii plac gastele!”.

Cum a decurs confruntarea intre cele doua veti putea afla astazi, de la ora 17:00, in show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D!

 

Taguri: