Razvan Ciobanu despre tinuta Andreei: "Mie mi se pare ca nu avem ce sa analizam la tinuta. Nu s-a straduit deloc, eu asta am crezut ca zici!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:33

Dupa ce Maurice Munteanu a facut o caracterizare destul de seaca la adresa tinutei Andreei, Razvan Ciobanu a intervenit si el.

Designerul a spus ca tinuta Andreei nu este una sa fie analizata pentru ca nu s-a straduit deloc sa o compuna dupa cum a subliniat si Maurice Munteanu, moment in care Iulia Albu s-a ridicat si a rugat-o pe Andreea sa vina mai aproape. Fashion editorul i-a dat o nota aparte palariei pe care o poarta desi o considera destul de urata. I-a prins parul la spate in asa fel incat palaria sa ii stea intr-o nota chic.

"Lipseste acel element cheie la tinuta ei", e de parere Maurice Munteanu.

"Daca ai fi avut un t-shirt si o camasa pe care sa o iei pe un umar si apoi sa ii innozi manecile, ar fi fost altceva. Palaria ne ucide pe toti", a spus si Iulia Albu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: