Silvia a ingenunchiat si nu i-a venit sa creada cand a aflat acest lucru: "O sa am mai multi decat Iulia!" Cum a comentat fashion editorul afirmatiile din culise ale Silviei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:33

Iulia a dezvaluit ceea ce probabil Silvia nu ar fi vrut sa se afle si anume faptul ca tanara a ingenuncheat in momentul in care a aflat ca are foarte multi fani.

Silvia a fost de-a dreptul magulita in culisele emsiunii si chiar a ingenucheat in momentul in care a aflat ca are foarte multi fani. Dar, a mai facut si o alta afirmatii care ar putea sa o supere pe Iulia Albu. Insa, fashion editorul a fost si mai vehement atunci cand a declarat ca, poate si alte concurente isi vor face pagini de like-uri si poate au si prietene care sa stranga pareri negative impotriva altor concurente, aici facand aluzie directa la prietenele Silviei.

"Noi suntem aici pentru a juriza tintua voastra. Acum, se vad si greselile pe care le faci. De ce ti-ai mai pus acea plasa in par? Te-as ruga sa nu te mai costumezi. In conflict cu membrii juriului, vor fi mereu oameni care sa iti ia apararea, a spus Iulia.

 

Taguri: