Iulia Albu, de nerecunoscut! Vezi ce a adus-o in starea aceasta, azi, la "Bravo, ai stil!", de la 17.00, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:33

Aparitia Cristinei Mihaela pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil!” incinge spiritele intre jurati. Vestimentatia purtata de concurenta pare ca o imblanzeste de aceasta data pe Iulia Albu care are numai cuvinte de lauda.

“Imi place! Regasesc dantela de pe palarie in bluza pe care o porti pe sub salopeta. Acest mix este foarte interesant. Cu siguranta, salopeta nu ar fi aratat bine fara acea curea.

Ai pus-o ca sa se aseze intr-un fel. Nu ma deranjeaza deloc! Ma duce in zona de vampa in care ai fost la un moment dat si care eu consider ca te reprezinta foarte tare… As fi facut o cu totul alta coafura. In rest, totul este minunat!” isi argumenteaza juratul decizia.

Ceilalti jurati au ramas socati de declaratia Iuliei Albu, iar Ilinca Vandici a remarcat noua atitudine a Iuliei: “Doamne fereste, eu cred ca de vina este raceala aceasta cu care ne luptam toti.

Sa ii dati un calciu, ceva Iuliei…”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Nici lui Razvan Ciobanu nu i-a venit sa creada cat de multumita este aceasta: “Iulia are temperatura!”.

Intregul moment il puteti urmari astazi, in unicul show ce premiaza stilul si atitudinea, “Bravo, ai stil!”, difuzat de la ora 17:00, la Kanal D!

 

Taguri: