Alina jura ca a facut scoala de soferi pe tocuri! Reactia Iuliei Albu nu a intarziat. Uite ce i-a zis fashion editorul cand a auzit una ca asta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:33

Teoria condusului cu pantofi a fost devoalata de Alina care a amrturisit cum se incalta la volan.

"Iti jur cu mana pe inima ca scoala de soferi am facut-o pe tocuri." Moment in care Iulia Albu a reactionat si a a zis ca este un lucru foarte rau pentru ca isi distruge incaltamintea si inseamna ca nu ii place ce poarta. Alina a incercat sa isi sustina punctul de vedere spunand ca" in principiu eu conduc cu o manusa in mana ca daca stau in masina sunt mai cu radio, mai cu telefonul in cealalta.

Masina fiind hidramata, nu necesita doua maini. Conduc cu o mana, una fiind pentru telefon si altele.  Am zis sa pun doua manusi astazi, sa fiu corecta. Centura o arunc aici?"

"Mie mi se pare ca semeni in acest demers kung fu cu Rita Ora si Iggy Azaleea in videoclipul "Black Window." Cultura asta urbana, chiar imi place"...a spus si Raluca Badulescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: