Raluca Badulescu a luat foc cand a auzit ce spun concurentele despre ea in culise! "Voi chiar credeti ca sunt proasta? Va sar si palariile din cap si pantofii din picioare! Va LESIN!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:33

Totul a pornit de la dezvaluirea ca, in culise, fetele s-au amuzat imitandu-i pe jurati.

In inregistrarea surprinsa in culise, inaintea filmarilor, Silvia o imita pe Iulia Albu si isi critica colegele de platou in mod ironic. In momentul in care Silvia a ajuns in fata juriului, a fost rugata sa comenteze cele intamplate si a marturisit ca a facut-o "din dragoste" pentru Iulia.

"Iti iau apararea cand fetele spun ca Maurice e cel mai inteligent. Eu spun 'Hei, si Iulia are destule informatii'", a povestit Silvia, enervand-o pe Raluca Badulescu, care s-a simtit jignita de remarca Silviei: "De azi v-am ars!"

"Fiecare din membrii juriului suntem aici dintr-un motiv. Cu siguranta, nu suntem niciunii idioti", a sarit Iulia in apararea colegei de juriu.


In momentul in care i-a venit randul sa vorbeasca, Raluca Badulescu nu a mai rezistat si le-a certat pe fete pentru comportamentul lor. "Voi chiar credeti ca, daca sunt draguta, chiar sunt proasta? Daca ma declansez pe voi, pe cuvant de onoare, daca nu va sar si palariile din cap si pantofii din picioare.

N-ai spus ca sunt rea. Ai spus ca sunt doar proasta!", a tunat Raluca.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”


Urmareste mai jos inregistrarea de culise care a aruncat tot platoul in aer si a pornit razboiul dintre jurati si cele sase concurente ramase in concurs:

 

Taguri: