Maurice Munteanu, mai aspru ca niciodata cu Alina: "Nu ma provoaca cu nimic tinuta ta, nu imi trezeste interesul si nici imaginatia, ma face sa adorm!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Alina a ales o tinuta atat de banala incat juratii au fost socati de aparitia ei din aceasta editie.

Daca Maurice Munteanu s-a aratat extremde dezamagit spunandu-i ca tinuta este atat de banala incat nu ii trezeste nimic, nici macar un dram de imaginatie, Raluca Badulescu a fost si mai categorica: "Pe principiul, stai asa ca "am adormit", eu sunt curioasa de altceva. Tu cat ai stat sa iti gandesti povestea? Ai zis sa iti alegi una in care sa vii cu camasa legata la mijloc. Nu ai vrut sa te strofoci prea mult pentru tinuta de azi! Si in editia de ieri ai fost naturala cand ai condus masina.

Dar puteai sa iti imaginezi un alt grajd. E o tinuta banala.

Si Razvan Ciobanu a afirmat ca este plictisitoare. "Ai adunat ce ai gasit prin culise si ti-ai pus pe tine si ai venit asa. Eu nu as avea ce sa jurizez in locul lor!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: