"Nu avem aici o perna? Ai o aparitie prafuita, pantofii sunt sinistri, iar tu pari depasita! Rochia din catifea ar fi putut fi dezgropata cu o pereche de sandale retro"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Andreea este luata la ochi de catre juratii "Bravo, ai stil!" pentru tinuta plata cu care s-a prezentat in fata lor astazi.

Eu nu am fost niciodata la o lansare de carte intr-un restaurant, a spus Iulia Albu. Moment in care Razvan Ciobanu i-a spus Iuliei ca exista astfel de evenimente si un exemplu elocvent este contextul din serialul "Sex and the City." Iulia a continuat apoi cu caracterizarea tinutei Andreei si i-a spus ca este plictisitoare si prafuita, iar pantofii sunt sinistri.

In schimb, Maurice Munteanu i-a facut concurentei cateva sugestii de cum ar fi trebuit sa scoata tinuta din anonimat: "Rochia este simpatica, adica ea are o intentie retro.

Tu te-ai propus retro dar cum te-ai propus, te si poti despropune. Rochia din catifea ar fi putut fi dezgropata cu o pereche de sandale retro, aurii cu tocul gros. Intentia de poseteica Dr.Queen e...Nu are nicio legatura cu acel stiletto orange!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: