Juriul "Bravo, ai stil!", consternat de lipsa de implicare a Isabelei cand si-a ales tinuta: "Cum sa veniti in papuci de plastic pe post de "ne-a prins ploaia!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Primul care a ramas fara cuvinte la adresa tinutei Isabelei este Maurice Munteanu.

"Stii ca exista o celebra expresie, esti intrata la apa. Tu nu esti intrata la apa, tu esti iesita la apa. Am inteles povestea, ca jacheta e masculina, imprumutata de la un punker. Dar nu e o scuza, pare o armura, o recuzita. E tampa. Flip flop-ul si el...as mai avea o vorba sa iti mai spun, insa nu am ce. Tot ce nu ai bricolat tu acolo...." Totusi imi place efectul de wet look," a fost critica fashion editorului adusa Isabelei.

Raluca Badulescu i-a intarit ideea lui Maurice si a observat si ea lipsa de imaginatie a concurentei: "La voi trebuie sa vedem o stradanie. Cum sa veniti in papuci de plastic pe post de "ne-a prins ploaia! De ce ai venit cu acei flip-flop?"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: