Larisa si mama sa, pe podiumul de la "Bravo, ai stil!” Nu ratati o noua editie a emisiunii, difuzata in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Emisiunea "Bravo, ai stil!" va asteapta in aceasta seara cu o editie spectaculoasa.

Larisa, una dintre cele sase aspirante la titlul de "cea mai stilata femeie din Romania", paseste pe podiumul de la „Bravo, ai stil!” in aceasta duminica, de la ora 20:00, alaturi de mama sa. Larisa recreeaza scena unei sedinte foto avangardiste, mama ei fiind una dintre „asistentele” ce o ajuta in schimbarea tinutelor.

Prezentatoarea emisiunii profita de aceasta ocazie, adresandu-i mamei concurentei un tir de intrebari referitoare la viata Larisei, dar si la iubitul acesteia despre care s-a tot comentat in emisiune.

uratii sunt surprinsi de asemanarea Larisei cu mama ei; mai mult, acestia o complimenteaza pe mama fetei, intreband-o daca nu cumva este sora ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

„Vreau sa vad buletinul, ma scuzati!”, spune Razvan Ciobanu uimit.

Nu ratati o noua editie a emisiunii „Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri: