Nu a mai vazut-o nimeni atat de lipsita de inhibitii, insa Iulia Albu nu a fost deloc impresionata de tinuta Andreei din Gala: "Spui trei cuvinte si deja au murit catelusii pe o raza de 50 de km!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Iulia Albu nu a lasat-o pe Andreea sa isi argumenteze tinuta pana la capat si mai mult, i-a spus ca tinuta pe care ea a creeat-o pentru examenul de absolvire a fos tmult mai reusita decat aceasta salopeta.

"Draga mea Andreea, ce enormitati poti sa debitezi! In primul rand chiar eu am avut in colectia de absolvire o interpretare mult mai reusita decat ce ai tu pe tine. Ce sa zic, asocierea cu Lady Gaga mi se pare banala, machiajul la fel.Tinuta ta nu are nicio legatura cu tema emisiunii, "avangarde", iar spectacolul este mai putin important pentru ca jurizarea mea se bazeaza pe tinuta pe care o propuneti."

In schimb, Razvan Ciobanu si Raluca Badulescu au fost de acord ca Andreea si-a iesit din rolul de "fata batrana". "Remarc ca ai o silueta frumoasa si esti o fata frumoasa. Nu apreciez tinuta, insa apreciez doar pantalonii facuti din panglica, insa ti-ai iesit din zona de comfort, a spus designerul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Astazi, nu recunosc nimic din Andreea din editiile trecute. "Esti foarte misto, te-ai propus pe masa, era sa lesin. O vrem pe Andreea de azi. Trebuie sa repeti curajul pe care l-ai avut in seara asta", a spus si Raluca.

 

Taguri: