Razvan Ciobanu a dezbracat-o pe Isabela si i-a luat "plapuma", iar Iulia Albu a avertizat-o: "Tu nu poti sa fii un umeras, intelegi? O sa te depunctez cu riscul de a parea nesuferita" Merita Isabela sa fie astfel jurizata in ciuda aparitiei?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

A venit incaltata cu sandale cu platforma de sticla, iar tinuta a fost  una reusita , insa Isabela nu a reusit sa stranga prea multe aprecieri de la Iulia Albu.

Fashion editorul chiar a declarat public ca o va depuncta din cauza faptului ca nu a purtat nimic creat de ea in seara Galei si a avertizat-o ca ar corect sa spuna numele celor care au ajutat-o sa prezinte o astfel de tinuta incepand de la pantofi pana la haina. Iulia a mai spus ca pretentiile in ce o priveste pe Isabela sunt foarte mari, concurenta terminand o scoala in domeniu si de aceea este exigenta cu ea.

In schimb, Razvan Ciobanu a apreciat tinuta Isabelei si chiar mai mult a mers si a dezbracat-o, lasandu-i in schimbul "plapumei" sacoul lui. La Gala esti senzationala, insa e rusinos cum te-ai prezentat in fiecare zi a saptamanii. Ai venit plata si o sa te depunctez."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Tinuta ta imi place cel mai tare. Esti senzationala!" au fost cuvintele lui Maurice Munteanu. In schimb, Raluca Badulescu a punctat faptul ca isabelei nu ii sta bine in aceasta tinuta si mai ales cu acei ciorapi.

 

Taguri: