"Sunt monstruosi! Sa-i porti sanatoasa, la tine acasa!" Iulia Albu, nemultumita de aparitia Alinei. Uite ce a avut de comentat

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:35

Iulia Albu s-a aratat dezamagita de tinuta Alinei, pe care a considerat-o foarte demodata.

I-a recomandat sa isi dezgoleasca un umar, sau sa foloseasca un accesoriu mare, o funda mare, care sa scoata tinuta in evidenta. Sfatul ei l-a facut pe Razvan Ciobanu sa exclame:

"Eu nu inteleg de ce la Iulia mai trebuie sa fie ceva p-o mana. Ba o maneca de camasa, ba ceva taiat pe-o mana..."

Afirmatia nu a lasat-o fara cuvinte pe Iulia Albu, care a venit imediat cu un raspuns: "Ca sa distraga atentia de la pantaloni, care sunt monstruosi! Sa-i porti sanatoasa la tine acasa! Imi place ideea cu multe lanturi, mi se

pare interesant. Nu-mi plac cerceii!"

Iulia a felicitat-o pentru ca a mai avansat 3 ani, din punct de vedere stilistic, "dar mai ai vreo ZECE!"Iata ce parere a avut Maurice Munteanu despre aceasta tinuta:


In schimb, Raluca Badulescu a spus, raspicat: "Alina, mie imi place de tine", dupa ce s-a ridicat in picioare si s-a departat de colegii de juriu, "ca sa nu-mi arunce un pahar in cap", aluzie la verdictul negativ pe care ambii i l-au acordat Alinei.

"Arata foarte bine, s-a pus foarte bine in evidenta. Mie imi place cum arata, ca aspect total!", a laudat-o Razvan Ciobanu, nedumerit de decizia Iuliei si a lui Maurice:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: