Iulia Albu catre Andreea: "Sutienul ala arata ieftin, la banii aia puteai sa gasesti ceva mai bun! Dantela aia e din plastic" Razvan Ciobanu a mers la Andreea si i-a pipait sutienul. Vezi reactia juratilor!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:35

Andreea a venit intr-o tinuta indrazneata si asa cum recunoaste si ea, este cel mai indraznet outfit de pana acum.

"Andreea, pe mine nu ma deranjeaza volumul pantalonilor. Stii ce ma deranjeaza?! Materialul din care sunt facuti. Si sutienul, sunt convinsa ca e foarte ieftin pentru ca sunt si lucruri care costa putin dar nu arata ieftin."

"Eu nu asta identific prin indraznet. Pantalonii nu ma deranjeaza, sigur ca puteau fi din cu totul alt material, pantofii nu au nicio legatura. Ma deranjeaza ca tu, in partea de sus esti foarte Vanessa Paradis, iar in partea de jos un '80 nereusit.

Sunt doua stiluri mixate destul de slabut", a completat Maurice. De aceeasi parere a fost si Raluca Badulescu care a intarit ideea ca Andreea poate merge lejer cu aceasta tinuta la o deschidere de salon de infrumusetare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: