Juratii au pus-o pe Isabela sa se dezbrace de "jacheta tataistica", insa concurenta a refuzat cu obstinenta! "Mi-e rusine sa..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

Isabela este una dintre cele mai creative si in acelasi timp mai cuminti concurente de la "Bravo, ai stil!"

Pot parea doua epitete care se bat cap in cap in vine vorba de Isabela, insa in Gale ea are unele din cele mai inspirate tinute. In timpul saptamani, concurenta reuseste mai putin sa impresioneze juratii, avand look-uri destul de cuminti. Rugata sa isi dea jacheta de piele jos, concurenta a refuzat deoarece nu avea sutien pe dedesubt. Razvan Ciobanu a somat-o ca, pe viitor, sa nu mai vina nepregatita atunci cand i se va cere sa se dezbrace pentru ca tinuta sa ii fie analizata.

Desi Maurice Munteanu a apreciat intentia Isabelei de a creea o tinuta filmica, i-a atras atentia ca intotdeauna o astfel de intentie stilistica trebuie adaptata corpului. In momentul de fata, nu are o nota de glamour intensa.

"Eu am regasit filmul", a spus Raluca Badulescu. Este vorba de filmul in care a jucat celebrul Sergiu Nicolaescu in rolul comisarului Moldovan.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: