Maurice Munteanu a desfiintat machiajul Isabelei! "Punctele acelea ma trimit cu gandul la niste gene smulse in portiunile respective!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

Isabela nu a fost nici in aceasta gala pe placul juratilor "Bravo, ai stil!", primind note mici pentru tinuta pe care a prezentat-o.

Iulia Albu a spus ca se astepta la mai mult si a continuat sa ii reproseze faptul ca face greseli prostesti.

"Ma uitam la tine si nu stiam cu cine semeni! Era un serial pe vremuri, "Nemuritorul". Ma asteptam la altceva din partea ta! Pantalonii aceia... am discutat destul despre ei! Cinev ca tine ar fi putut sa imbrace cu totul altfel acea piesa. Ai redus-o la zero prin ce porti in rest!".

Nici Maurice Munteanu nu a avut cuvinte de lauda, criticand in special machiajul nonconformist al Isabelei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Machiajul..iti inteleg intentia, dar iti micsoreaza foarte tare ochii. Iar punctele acelea ma trim cu gandul la niste gene smulse in portiunile respective. Referitor la tinuta, nu imi place nuanta pantofilor. Mi se pare ca e un pic desantata!", a spus Maurice.

 

Taguri: