Dupa un vot tensionat, juriul a decis! Iata cine este concurenta eliminata din cea de-a sasea gala "Bravo, ai stil!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

Nominalizate pentru eliminare in aceasta gala "Bravo, ai stil!" au fost Isabela si Andreea.

Votul juratilor a fost foarte strans si tesionat, iar la sfarsit momentul decisiv i-a apartinut Ralucai Badulescu, care a decis ca Isabela este cea care va parasi competitia.

"Cred in amandoua, le apreciez foarte mult, le-am apreciat evolutiile pe parcursul concursului. Amandoua ati evoluat frumos, ati crescut mult. Cu toate acestea, regula jocului este foarte clara, una dintre voi trebuie sa paraseasca concursul. Isabela, iti doresc foarte mult succes, sunt sigura ca vei avea o cariera stralucita si un viitor frumos.

Astept sa ma imbraci oricand vei dori! O sa vin la Cluj special ca sa ma imbraci intr-una din tinutele tale", a spus Raluca Badulescu.

Acest moment a generat si o serie de tensiuni intre Iulia Albu si Maurice, referitoare la motivul eliminarii Isabelei. Urmariti momentul in materialul de mai jos:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: