Juratii, intru totul de acord in privinta Patriciei: "Tu ti-ai ingropat iubitul, dar ai reusit o performanta: Ne-ai ingropat si pe noi!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:38

La vederea Patriciei, juratii "Bravo, ai stil!" nu au avut prea multe cuvinte decat sa faca haz de necaz si sa ii spuna concurentei ca a reusit performanta de a-i ingropa si pe ei cu alegerile facute.

Maurice Munteanu s-a declarat consternat cand i-a vazut tinuta: "Sigur ca intentia este victoriana, insa de aici si pana la...e cale lunga!" Jartiera pe care o ai pe cap, ai purtat-o vreodata?! Ma gandesc cand ma uit la aceasta jartiera, la o canisa pe care o cheama Suzy Drops iesita dintr-un tort.

"Iti bati joc de toata lumea. Eu nu pot sa jurizez aceasta tinuta. Daca fiecare ditnre voi ati fi o pasare, stii care ai fi? Pitigoiul care ne baga noua unghia in gat", a incheiat si Iulia Albu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: