Maurice Munteanu, extrem de ferm cand a analizat tinuta Roxanei: E o derivata din estetica uratului!" Razvan Ciobanu nu este de acord cu fashion editorul. Tinuta concurentei i-a impartit in doua tabere pe jurati?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:38

Maurice Munteanu cat si Iulia Albu au fost mai mult decat placut impresionati de styling-ul Roxanei si au si explicat de ce aceasta tinuta nu este una gresita si nu trebuie interpretata ca o caterinca.

Primul care a explicat tinuta Roxanei a fost Maurice Munteanu si a incercat sa faca acest lucru cat mai pe intelesul tuturor: E greu digerabil de la un punct incolo, insa nu pot sa spun ca nu imi place pentru ca m-as minti pe mine insusi. Ce poarta ea acum este o tinuta derivata din propunerile "Vetements" inca de acum un an, oameni care au ajuns sefi de creatie acum la Balenciaga.

Este o derivata din estetica uratului si propusa de ea cu umor si din punctul meu de vedere cu stil."

Razvan Ciobanu nu a putut sa nu remarce ca lucrurile au ajuns mult prea departe, iar celelalte concurente ar putea fi debusolate. "Noi nu vorbim aici despre reviste de moda sau despre Vogue. Ce sa inteleaga telespectatorii?!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: