De astazi, va puteti sustine favoritele prin SMS la 1206 cu indicativul concurentei pe care doriti sa o votati

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:38

Incepand cu data de 4 octombrie, telespectatorii vor avea un cuvant de spus in jurizarea din Gale, ei putand vota prin sms concurenta preferata in fiecare zi a saptamanii, in conditiile regulamentului emisiunii. Voturile au rolul de a „imuniza” concurentele in fata eliminarii.

Telespectatorii vor putea trimite prin SMS, la numarul 1206, codul numeric asociat concurentei preferate, asa cum este acesta comunicat in timpul show-ului.

In cadrul Galei, duelul se va da intre concurenta care a obtinut cel mai mic punctaj din partea Juriului si concurenta care, in cadrul evaluarii reciproce dintre concurente, a fost votata pentru a pleca. Dintre cele doua concurente va pleca cea care intruneste cele mai putine voturi din partea telespectatorilor.

Iata codurile numerice asociate fiecarei concurente in parte:

Alina- 1
Andreea- 2
Ayda- 3
Cristina Mihaela- 4
Ioana- 5
Patricia- 6
Roxana- 7
Silvia- 8

Numarul de SMS 1206 este valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom; tariful fiecarui vot este de 1,26 E, inclusiv TVA. Voturile sunt considerate valide daca sunt transmise de pe teritoriul Romaniei, in intervalul comunicat in emisiune (Start Vot – Stop Vot), contin codul corect alocat concurentei pentru care se voteaza, si sunt transmise pentru una dintre concurentele aflate in concurs la momentul transmiterii votului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”