Iti plac candelabrele suspendate deasupra pupitrului juriului "Bravo, ai stil!"? Afla povestea din spatele lor

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:39

Cu siguranta ai remarcat pana acum candelabrele suspendate deasupra pupitrului la care sta juriul "Bravo, ai stil!". Te-ai intrebat vreodata cine le produce si de unde poti cumpara si tu unul asemanator?

Brand de traditie, Evalight propune solutii inovatoare de iluminat interior si exterior. Fiecare produs combina functionalitatea cu spiritul estetic, iar designul unic al acestora ajuta la crearea ambientelor elegante si sofisticate.

Corpurile de iluminat Evalight completeaza cu succes decorurile incaperilor, scotand la lumina personalitatea si unicitatea caracteristica fiecarui stil. Varietatea de forme si dimensiuni, amprenta designului uimitor si atentia acordata fiecarui detaliu sunt caracteristicile definitorii ale colectiilor Evalight.

Marea diversitate de produse include piese de iluminat interior- veioze, aplice, candelabre, lustre, pendule, lampadare, spoturi LED- sau exterior- lampi portabile, aplice, plafoniere, proiectoare, iluminat solar si decorative.

Acestea poata semnatura designerilor europeni de top- printre acestia numarandu-se producatori de renume precum Glass LPS cristal Bohemia, Bejorama si Faro Barcelona.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Fabricate din materiale de inalta calitate, corpurile de iluminat Evalight se potrivesc perfect in orice decor, fie el clasic sau modern, cu influente rustice, industriale sau minimaliste, garantand un efect stilistic original, indiferent spatiu.

Acum e mai usor ca niciodata sa creezi ambientului mult visat in baie, bucatarie, dormitor, living, gradini, terase, magazine sau restaurante! Explorează lumea corpurilor de iluminat cu stil pe www.evalight.ro!

 

Taguri: