Iulia Albu nu s-a putut abtine din ras pe toata perioada jurizarii Patriciei, iar Raluca Badulescu i-a zis ca arata ca papusa de pe capota masinii de la nunta! Cum ti se pare imbracata noua concurenta in aceasta editie?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:39

Dupa ce Iulia Albu si Raluca Badulescu au recunoscut ca nu pot sa se abtina din ras din cauza tinutei Patriciei, Maurice Munteanu a venit cu o alta ipoteza.

"Daca ar pune cineva in scena, undeva la Urziceni, langa o benzinarie, "Lacul Lebedelor", te-ar chema pe tine sa dansezi, sa inspiri trecatorii, da rnumai acolo. Crezi ca spun asta intamplator sau nu? Patricia, nu merge nimic cu nimic. Si cu jacheta s-ar putea face ceva civilizat, insa.."

Patricia, insa, a tinut sa spuna ca ii place tinuta pe care a ales-o si mai ales ii place acest tip de fusta pentru ca o avantajeaza.

In momentul cand a spus aceasta replica, juratii au izbucnit in ras si i-au spus ca nu este adevarat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: