Razvan Ciobanu incearca sa influenteze juratii in cazul Cristinei Mihaela? "Nu ti se pare ca s-a puturosit putin? Ieri capotel, azi pijama!" Maurice Munteanu i-a oferit un accesoriu de-al Ralucai Badulescu pentru a-si completa tinuta! Toti juratii au izbu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:39

Cristina Mihaela a fost tinta lui Razvan Ciobanu atunci cand a aparut in fata juratilor imbracata in pijama, de altfel acest trend fiind adoptat de majoritatea vedetelor internationale si desprinse de pe podiumurile de moda.

Razvan Ciobanu a punctat faptul ca cea care i-a obisnuit pe jurati cu tinutele fetitistice, acum s-a cam pus pe tanjeala si nu mai vine cu tinute surprinzatoare desi ce a purtat in aceasta editie "Bravo, ai stil!" ii vine foarte bine. Maurice Munteanu a subliniat si el ca ii lipseste accesorizarea si ar fi avut nevoie de un brau sau cordon cu ciucuri spectaculosi.

Raluca Badulescu i-a spus Cristinei Mihaela ca ar fi preferat-o in tinutele cu care i-a obisnuit pe toti si ar trebui sa revina cu acel stil si sa incerce sa se straduiasca mai

mult.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: