"Andreea, tinuta asta ar fi fost superba, dar ai ruinat-o cu incaltarile. Acei bascheti cu toc sunt de o monstrenie rara!" Ce jurat a fost dezgustat de incaltamintea concurentei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:40

Daca Maurice Munteanu i-a spus clar ca incaltamintea este de o monstruozitate rara, Iulia Albu a avut o alta parere despre tenesii Andreei.

"Da, sunt urati, insa in acest context functioneaza", a punctat fashion editorul. Mi se pare ca are un aer de a merge la un meci de tenis. Esti intr-o poveste cu zgura, fileu. Insa, nu imi plac sosetele. Imi place ca ai parul facut asa, poate ai curajul si mergi mai departe.

Si Raluca Badulescu a remarcat silueta pusa in valoare a Andreei si i-a si spus ca este o fata foarte frumoasa si fina, iar hainele alese ii vin foarte bine.

"N-ai nimerit-o deloc cu incaltarile, insa data viitoare gandeste-te mult mai atent. Ele pot ruina o tinuta. Din partea mea, are stil."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: